NSI start tweede Young Talent Program

By News, News

Hoofddorp, 2 september 2019 – Vandaag zijn Rick Steijns, Ivan Filipan en Magali Esche Rozendaal aan het tweede NSI Young Talent Programma begonnen. Het eerste Young Talent Programma dat in 2017 van start ging was een groot succes en heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan de turnaround van NSI. Daarom was het al snel duidelijk dat er een vervolg moest komen.

In anderhalf jaar roteren de Young Talents langs drie afdelingen, Asset Management, Transactions en Corporate Finance. Hier gaan ze meewerken aan verhuur, projectontwikkeling, aan- en verkoop, Investor Relations, Treasury en Corporate development. Daarnaast worden de trainees actief begeleid door een externe coach in hun persoonlijke ontwikkeling.

Bernd Stahli, CEO van NSI: “We zijn erg blij dat de nieuwe groep van start gaat. Niet alleen de Young Talents zelf maar heel NSI leert van dit programma. Daarnaast zien wij het ook als onze verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren om de volgende generatie vastgoed professionals op te leiden.

NSI en het Rijksvastgoedbedrijf sluiten een nieuwe 5-jarige huurovereenkomst

By Geen onderdeel van een categorie, News, News

NSI NV (NSI) en het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) hebben recentelijk overeenstemming bereikt voor een langjarige en marktconforme verlenging van de huurovereenkomst voor het pand gelegen aan de Uniceflaan 1 in Utrecht. Het betreft het gehele gebouw met een omvang van 12.083 m² en 133 parkeerplaatsen. NSI zal de komende maanden het gehuurde verbouwen conform de eisen en wensen van de gebruiker.

Het pand bevindt zich op een zichtlocatie langs de toegangsweg Weg Der Verenigde Naties richting Utrecht Centrum. De gebruiker is sinds 2005 gevestigd op deze locatie. NSI heeft het kantoorgebouw begin 2017 aangekocht en het gebouw is reeds voorzien van een energielabel A. Het pand zal verder worden verduurzaamd door onder andere het toevoegen van energiezuinige LED-verlichting en het plaatsen van zonnepanelen op het dak.

HNK Den Haag nadert volledige bezetting

By Geen onderdeel van een categorie, News, News

NSI N.V. heeft een 10-jarige huurovereenkomst getekend met een alom bekende multinational dienstverlener voor circa 4.814 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeergelegenheid in HNK Den Haag. De huurovereenkomst gaat in per Q4 van dit jaar waarmee HNK Den Haag aan het eind van 2019 nagenoeg volledig bezet zal zijn.

De huurder heeft voor HNK Den Haag gekozen vanwege de centrale ligging, het shared services concept en gecombineerd met behoud van een sterke eigen positie en identiteit binnen het gebouw.

NSI heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in HNK Den Haag middels renovatie van bestaande vloeren, de realisatie van een betere verbinding tussen de verschillende bouwdelen, toevoeging van Managed Offices, realisatie van een dakterras en verdere verbetering van de duurzaamheid van het gebouw.

Deze verhuur heeft een grote positieve impact op de leegstand van de gehele HNK portefeuille, waardoor de verwachting is dat de leegstand aan het eind van het jaar naar 15% zal dalen van 22,2% eind maart 2019.

Anne de Jong CIO: “Deze transactie onderschrijft de trend dat grotere organisaties in toenemende mate kiezen voor gedeelde diensten en voorzieningen in gebouwen met activiteit en levendigheid om personeel aan te trekken en te behouden en waarbij tegelijkertijd de sterke eigen identiteit van de organisatie behouden blijft. Dit sterkt ons in onze visie dat flexibiliteit en het ‘offiice-as-a-service’ concept de sleutel is voor kantoorgebruik van de toekomst. Wij blijven dan ook investeren in ons HNK concept en gaan ons aanbod  de komende jaren verder versterken”.

NSI verkoopt de Gelderse Poort Arnhem

By Geen onderdeel van een categorie

ARNHEM – NSI N.V. heeft een kantoorgebouw op de Gelderse Poort in Arnhem-Zuid verkocht aan een particuliere belegger

De verkoop door het beursgenoteerde vastgoedfonds betreft het kantoorgebouw aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat 10 te Arnhem, met een vloeroppervlak van circa 2.873 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen. Het pand is volledig en langjarig verhuurd aan SITA Nederland Holding B.V.

NSI werd bij de structurering en verkoop van deze belegging geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis. De koper werd geadviseerd door Rebo Bedrijfsmakelaars.

NSI / HNK sluit huurovereenkomsten in HNK Den Bosch voor ca. 3.304 m²

By News

NSI NV (NSI) heeft recentelijk 6 huurovereenkomsten gesloten in HNK Den Bosch, gelegen aan de Europalaan 28. Het betreft nieuwe huurovereenkomsten met resp. Arboned voor circa 730 m², Polar voor circa 598 m², Prinsen Berning voor circa 402 m², Hanex voor circa 264 m² en I-Pos B.V. voor circa 150 m² kantoorruimte. Daarnaast is met huurder Panasonic een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen voor circa 1.160 m² kantoorruimte.

HNK Den Bosch bevindt zich op zichtlocatie van de rijksweg A2, bestaat uit circa 7.600 m² kantoorruimte en biedt diverse faciliteiten, zoals vergaderruimtes, flexwerkplekken en Managed Offices. NSI heeft in 2018 geïnvesteerd in de kwaliteit en duurzaamheid van de nog beschikbare kantoorruimten en heeft daaropvolgend diverse huurovereenkomsten gesloten.
Bij de verhuurtransacties met Arboned en Hanex werd NSI geadviseerd door HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met RSP Makelaars. Bij de verhuurtransactie met I-Pos B.V. werd NSI geadviseerd door RSP Makelaars in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars. De transactie met Polar is mede tot stand gekomen middels bemiddeling van Flexas.nl. De transacties met Prinsen Berning en Panasonic werden zonder adviseurs afgerond.

HNK Den Bosch

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 14 vestigingen.

Over NSI N.V.
NSI N.V. is een specialist in commercieel vastgoed en de enige beursgenoteerde vastgoed FBI gericht op Nederland. Het NSI team richt zich op het maximaliseren van het resultaat voor aandeelhouders door proactief beheer van de portefeuille en een gedisciplineerde rotatie van objecten. Per eind december 2018 was de portefeuille getaxeerd op €1,2 miljard. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.nsi.nl

Keen Europe Outdoor huurt ruim 1.000 m² bij HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

By News

NSI N.V. en Keen Europe Outdoor, een  Outdoor- en lifestye merk zijn een overeenkomst aangegaan voor de huur van kantoorruimte aan Vasteland 100 te Rotterdam. Keen vestigt op deze locatie haar Europees hoofdkantoor.

Het betreft een kantoor in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier met uitzicht op het centrum van de stad. Binnen deze HNK heeft Keen de exclusieve toegang tot drie terrassen. De huur gaat om een oppervlakte van circa 1.027 m2 kantoorruimte, 25 m2 archiefruimte en 10 parkeerplaatsen.

Via een interne verbinding genieten de werknemers van Keen van alle services en gemakken die HNK biedt, waaronder receptiediensten, vergaderfaciliteiten en catering. In het pand zijn tevens diverse winkels gevestigd zoals Albert Heijn en Subway.

NSI is in deze transactie geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Briq Real Estate en JLL.

 

NSI en BAM sluiten langjarige huurovereenkomst in Rotterdam

By News

NSI N.V. (“NSI”) en BAM Services Nederland B.V. hebben een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor circa 3.053 m² kantoor-, circa 760 m² bedrijfs- en circa 146 m² archiefruimte met bijbehorende parkeergelegenheden op de Vareseweg 105-109 in Rotterdam. Door de verhuur aan BAM Services Nederland B.V. is het gehele gebouw verhuurd.

BAM heeft deze locatie gekozen vanwege de verhouding kantoorruimte en bedrijfsruimte, in combinatie met de ligging in de Spaanse Polder. De bereikbaarheid per auto is optimaal met de A13 op ca. 1 minuut, de A20 op ca. 5 minuten en Rotterdam – The Hague Airport op ca. 5 minuten rijden afstand.

BAM is in september jl. begonnen met het ombouwen van het gebouw tot een nieuw BAM-huis. Per medio december is het gebouw in gebruik genomen. In het gebouw is naast de kantoor- en bedrijfsruimten ook een vergadercentrum gerealiseerd. Tevens zal het omliggende bijbehorende terrein geoptimaliseerd worden. Op het gebouw met een energielabel A zijn begin 2018 zonnepanelen op de daken gelegd.


Foto: Vareseweg 105-109 Rotterdam

Over BAM Services Nederland B.V.
BAM Services Nederland B.V. is een holdingmaatschappij die is gelieerd aan Koninklijke BAM Groep. Koninklijke BAM Groep is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens verhuurder NSI de transactie tot stand gebracht in collegiale samenwerking met JLL. Cushman & Wakefield trad op namens huurder BAM Services Nederland B.V.

 

NSI sluit diverse huurovereenkomsten in HNK Schinkel

By Geen onderdeel van een categorie, News

 

Hoofddorp, 13 december 2018 – NSI NV (“NSI”) heeft 3 huurovereenkomsten gesloten in HNK Amsterdam-Schinkel, gelegen aan de Anthony Fokkerweg 1. Het betreft overeenkomsten met resp. Cooder voor circa 1.432 m2, Sunrock voor circa 353 m2, en Swishfund voor 565 m2 kantoorruimte. Daarmee is het pand nu binnen 6 maanden volledig verhuurd.

HNK Amsterdam-Schinkel is strategisch gelegen aan de Ring A10 Amsterdam-West en bestaat uit circa 5.448 m2 kantoorruimte. Na een renovatie, upgrading en verduurzaming is deze vestiging in juni 2018 officieel geopend als HNK. In HNK Amsterdam-Schinkel zit o.a. een Café en biedt deze vestiging faciliteiten, zoals vergaderruimtes, flexwerkplekken en Managed Offices.

Cooder werd geadviseerd door KS Bedrijfsmakelaars en Swishfund door NL Real Estate. NSI is in beide transacties geadviseerd door P vd Bosch Bedrijfsmakelaars collegiaal met JLL. De transactie met Sunrock werd zonder adviseurs afgerond.

Over Cooder
Cooder is hét IT vacatureplatform dat hoogopgeleide IT professionals verbind met gerenommeerde IT bedrijven in Nederland.

Over Sunrock
Sunrock ontwikkelt, realiseert, financiert en beheert grootschalige zonneparken op daken van logistiek en commercieel vastgoed met momenteel meer dan 100 zonnedaken operationeel hetgeen neerkomt op ruim 2 miljoen m2 zonnepanelen.

Over Swishfund
Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener die staat voor simpele en snelle kredietverstrekking en kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen verstrekt aan ondernemingen die snel een flexibele financiering nodig hebben.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 14 vestigingen.

Persbericht| Lelie zorggroep en NSI sluiten langjarige huurovereenkomst voor Hoofdweg te Rotterdam

By News

 

PERSBERICHT

Lelie zorggroep en NSI sluiten langjarige huurovereenkomst voor Hoofdweg te RotterdamHoofddorp, 21 augustus 2018 – Stichting Lelie zorggroep en NSI N.V. hebben een 15-jarige huurovereenkomst gesloten voor ruim 2.400 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen. De Lelie zorggroep huurt het volledig gebouw aan de Hoofdweg 216- 228 te Rotterdam.

NSI zal het gebouw volledig renoveren en verduurzamen. De werkzaamheden hebben onder andere betrekking op de installaties, nieuwe Led-verlichting in het gehele gebouw met sensoren, nieuw sanitair en tegelwerk, nieuw systeemplafond en aanpassing van de entree.
Lelie zorggroep heeft in goed overleg gekozen voor ontzorging in de vorm van een Turnkey oplevering. OOK architecten begeleidt Lelie zorggroep bij het bepalen van de nieuwe indeling en inrichting.
Lelie zorggroep heeft deze locatie gekozen in verband met de  goede bereikbaarheid zowel per auto  als per OV  Tevens ligt De Burcht, een van de Woonzorgcentrum en Verpleeghuizen van de Lelie zorggroep, op ca. 5 minuten lopen. Hierdoor wordt zal het contact tussen zorg- en hulpbehoevenden en medewerkers meer versterkt worden.
Bij deze transactie werd Lelie zorggroep begeleid door BRiQ Real Estate en werd NSI geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars Rotterdam.

Over Lelie zorggroep

Lelie zorggroep bundelt de krachten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening op aan iedereen die dat nodig heeft. Op dagelijkse basis wordt gewerkt aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding, behandeling en hulpverlening. Lelie zorggroep biedt zowel intramurale als extramurale zorg. Er werken ca. 3.300 medewerkers en ca. 800 vrijwilligers.

 

For further information, please contact:
NSI N.V.
Dirk Jan Lucas
T +31 (0)20 763 0368
E dirkjan.lucas@nsi.nl
About NSI
NSI N.V. is a specialist commercial property investor and the only listed real estate investment trust (REIT) focused on well-located offices in economic growth regions in The Netherlands. The NSI team aims to maximise returns for its shareholders through pro-active management of its investment portfolio, value-add initiatives and disciplined asset rotation.
The portfolio, with a value of over one billion euros, is underpinned by a strong balance sheet, with significant capacity to fund both internal and external growth. By investing in attractive space and a high level of services for its customers, NSI can generate sustainable and growing revenues to support an attractive level of dividend.
For more information visit our website: www.nsi.nl