Overzicht

Adres: Van Diemenstraat 20-200
Plaats: Amsterdam
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Erfpacht
Totale oppervlakte: 10.785 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 1912
Koopjaar: 1999

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Amsterdam Houthavens

HNK Amsterdam Houthavens ligt in een gebied dat volop in ontwikkeling is. Waar ooit schepen met wereldbestemmingen aanlegden, is nu een thuishaven gecreëerd voor nieuwe bedrijvigheid. Het stijlvolle verbouwde pakhuis met aan de achterzijde uitzicht op het IJ geeft iedere onderneming, van multinational tot zzp’er, nét even dat extra’s wat nodig is om onderscheidend zaken te doen. Het gebouw, dat in 2014 getransformeerd is naar een HNK vestiging, heeft het karakter van de Amsterdammer zelf: recht voor z’n raap en creatief. De bijzondere inrichting geeft alles wat je maar kan wensen voor een kantoorruimte maar behoudt het eigen gezicht. Modern comfort en het originele karakter van het pakhuis gaan hier perfect samen. De ideale locatie voor een keur aan ondernemingen: van grote bedrijven tot starters. Voor kantoorruimte, vergaderingen, evenementen, presentaties en flexplekken.

Bij HNK Amsterdam Houthavens vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Amsterdam Houthavens kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!