Overview

Adres: Burg.Stramanweg 102-108
Plaats: Amsterdam
Type: Kantoor
Totale oppervlakte: 9.663 m2

E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Amsterdam Zuid Oost

Work hard, play harder. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Met de Amsterdam Zuid Oost, de Ziggo Dome en Heineken Music Hall op een steenworpafstand hoef je ontspanning niet ver weg te zoeken. Een dynamische omgeving waar veel te doen is.

Zoals elke HNK vestiging heeft ook HNK Amsterdam Zuid Oost de ambitie om meer te zijn dan een adres. Het gaat om het creëren van een werkomgeving die bedrijven prikkelt en daadwerkelijk ondersteunt in hún ambities. En daarbij gaat het niet altijd om groeien en zeker niet altijd om in groeien in meters. Door het centrale sociale hart wordt iedereen in een inspirerende omgeving ontvangen. Hier sluiten werken en relaxen elkaar niet uit, maar gaan ze juist goed samen. Dat is de HNK buzz.

Iedereen werkt op zijn eigen manier; op een flexplek, in een eigen kantoor of unit, of zelfs een hele eigen etage. Bij HNK huur je precies de ruimtes die je nodig hebt. Niks meer en niks minder, flexibel en snel. Hoe we werken verandert, met onze oplossingen sluiten we daarbij aan. Daarom is HNK ingericht op verhuur van kantoorruimte met een pay-per-use model voor alle extra meters en sommige services die je af en toe nodig hebt: een extra kantoorunit, vergaderruimtes, flexplekken en catering. Het Grand-Café, Café Soof, en het HNK team staat dagelijks tot je beschikking.