Overzicht

Adres: Burg.Stramanweg 102-108
Plaats: Amsterdam
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 9.663 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 1989
Koopjaar: 1997

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Amsterdam Zuid Oost

In de afgelopen jaren heeft deze buurt een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen op het gebied van entertainment bruist Amsterdam Zuid-Oost; zakelijk volgt ze haar grote zus de Zuidas ook op. Steeds meer bedrijven vestigen zich in deze kleurrijke en centraal gelegen buurt. Het kleurrijke wat de Bijlmer Arena Boulevard en de wijken eromheen kenmerkt, zie je terug in het interieur van HNK Amsterdam Zuid-Oost. Gezellige, frisse kleuren voeren de boventoon en er is veel groen om je zuurstoflevel op peil te houden. Zo wordt jouw creatieve brein continu geprikkeld en blijven nieuwe ideeën binnenstromen. Te midden van deze bruisende en inspirerende omgeving kun je een tijdelijke of langdurige kantoorruimte huren die past bij jouw bedrijf.

Bij HNK Amsterdam Zuidoost vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Amsterdam Zuidoost kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!