Over NSI

NSI N.V. is een Nederlandse beursgenoteerde kantorenbelegger. Wij zorgen ervoor dat onze klanten in staat zijn om maximale productiviteit en groei te bereiken. Dit doen we door het bieden van de beste service en de meest flexibele vastgoedoplossingen in moderne, gezonde en duurzame kantoren op toplocaties. Onze portefeuille bestaat uit 45 gebouwen en heeft een waarde van 1 miljard euro.

Ontwikkelen

We zien dat de nieuwe manier van werken meer dan ooit gericht is op design, inspiratie, creatie, nadenken en samenwerken. Het is essentieel dat een future-proof kantoor deze taken optimaal ondersteunt. Om deze inspirerende locaties voor productieve werknemers te creëren, gaat NSI de komende jaren zelf ontwikkelen. Een nieuwe tak van sport, waar op dit moment de kennis en capaciteit voor wordt opgebouwd.

Duurzaamheid

We vinden het belangrijk om onze kantoren groener te maken en zijn hier dagelijks mee bezig. Bij onze duurzaamheidsambitie kijken we verder dan alleen energielabels en de verplichte wet- en regelgeving. Vooral bij nieuwbouw en grote renovatieprojecten zijn we bezig om de gezonde, duurzame kantoren van de toekomst te ontwikkelen. Dit past bij onze duurzaamheidsstrategie waarin Futureproof Buildings, Energy & Carbon en Health & Wellbeing centraal staan. Dit doen we samen met onze huurders. We nemen hen mee in onze duurzaamheidsdoelstellingen en betrekken huurders bij de uitdaging waar we samen voor staan.

Space as a service

Met ons eigen flexibele kantorenconcept Het Nieuwe Kantoor (HNK) spelen we sinds 2012 actief in op de wensen en behoeften van gebruikers. Wij geloven namelijk dat mensen optimaal kunnen werken als zij in een inspirerende en professionele omgeving zijn met een goede sfeer. Daarom creëren wij plekken waar professionals de mogelijkheid hebben om buitengewone prestaties te leveren. Alle locaties zijn voorzien van de beste service. In de toekomst komt het serviceniveau van HNK en de NSI panden dichterbij elkaar te liggen. Space as a service is namelijk geen niche meer, het is de norm.

Directie

Onze directie bestaat uit Bernd Stahli (CEO) en Elke Snijder (CFO). Zij hebben de primaire verantwoordelijkheid om een visie op lange termijn waardecreatie te creëren, een daarbij passende strategie te formuleren en de bijbehorende doelstellingen te realiseren. De directie staat hierbij onder toezicht van de Raad van Commissarissen en legt jaarlijks verantwoording af aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Raad van Commissarissen (RvC)

De Raad van Commissarissen bestaat uit Jan-Willem de Geus (voorzitter), Karin Koks (vice-voorzitter), Margreet Haandrikman, Marlies Janssen en Jan Willem Dockheer. De belangrijkste taak van de RvC is toezicht houden op de manier waarop de directie de strategie voor lange termijn waardecreatie uitvoert en op de algemene gang van zaken in de vennootschap en de onderneming. De RvC staat de directie met raad bij.