NSI sluit diverse huurovereenkomsten in HNK Schinkel

 

Hoofddorp, 13 december 2018 – NSI NV (“NSI”) heeft 3 huurovereenkomsten gesloten in HNK Amsterdam-Schinkel, gelegen aan de Anthony Fokkerweg 1. Het betreft overeenkomsten met resp. Cooder voor circa 1.432 m2, Sunrock voor circa 353 m2, en Swishfund voor 565 m2 kantoorruimte. Daarmee is het pand nu binnen 6 maanden volledig verhuurd.

HNK Amsterdam-Schinkel is strategisch gelegen aan de Ring A10 Amsterdam-West en bestaat uit circa 5.448 m2 kantoorruimte. Na een renovatie, upgrading en verduurzaming is deze vestiging in juni 2018 officieel geopend als HNK. In HNK Amsterdam-Schinkel zit o.a. een Café en biedt deze vestiging faciliteiten, zoals vergaderruimtes, flexwerkplekken en Managed Offices.

Cooder werd geadviseerd door KS Bedrijfsmakelaars en Swishfund door NL Real Estate. NSI is in beide transacties geadviseerd door P vd Bosch Bedrijfsmakelaars collegiaal met JLL. De transactie met Sunrock werd zonder adviseurs afgerond.

Over Cooder
Cooder is hét IT vacatureplatform dat hoogopgeleide IT professionals verbind met gerenommeerde IT bedrijven in Nederland.

Over Sunrock
Sunrock ontwikkelt, realiseert, financiert en beheert grootschalige zonneparken op daken van logistiek en commercieel vastgoed met momenteel meer dan 100 zonnedaken operationeel hetgeen neerkomt op ruim 2 miljoen m2 zonnepanelen.

Over Swishfund
Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener die staat voor simpele en snelle kredietverstrekking en kortlopende (3, 6, 12 maanden) leningen verstrekt aan ondernemingen die snel een flexibele financiering nodig hebben.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 14 vestigingen.