NSI en BAM sluiten langjarige huurovereenkomst in Rotterdam

By december 20, 2018News

NSI N.V. (“NSI”) en BAM Services Nederland B.V. hebben een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor circa 3.053 m² kantoor-, circa 760 m² bedrijfs- en circa 146 m² archiefruimte met bijbehorende parkeergelegenheden op de Vareseweg 105-109 in Rotterdam. Door de verhuur aan BAM Services Nederland B.V. is het gehele gebouw verhuurd.

BAM heeft deze locatie gekozen vanwege de verhouding kantoorruimte en bedrijfsruimte, in combinatie met de ligging in de Spaanse Polder. De bereikbaarheid per auto is optimaal met de A13 op ca. 1 minuut, de A20 op ca. 5 minuten en Rotterdam – The Hague Airport op ca. 5 minuten rijden afstand.

BAM is in september jl. begonnen met het ombouwen van het gebouw tot een nieuw BAM-huis. Per medio december is het gebouw in gebruik genomen. In het gebouw is naast de kantoor- en bedrijfsruimten ook een vergadercentrum gerealiseerd. Tevens zal het omliggende bijbehorende terrein geoptimaliseerd worden. Op het gebouw met een energielabel A zijn begin 2018 zonnepanelen op de daken gelegd.


Foto: Vareseweg 105-109 Rotterdam

Over BAM Services Nederland B.V.
BAM Services Nederland B.V. is een holdingmaatschappij die is gelieerd aan Koninklijke BAM Groep. Koninklijke BAM Groep is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens verhuurder NSI de transactie tot stand gebracht in collegiale samenwerking met JLL. Cushman & Wakefield trad op namens huurder BAM Services Nederland B.V.