Nieuws

Blijf op de hoogte van de activiteiten van NSI.

Nieuws

Onderstaand de berichten over NSI in het nieuws. 

Persbericht| Lelie zorggroep en NSI sluiten langjarige huurovereenkomst voor Hoofdweg te Rotterdam

By | News | No Comments

 

PERSBERICHT

Lelie zorggroep en NSI sluiten langjarige huurovereenkomst voor Hoofdweg te RotterdamHoofddorp, 21 augustus 2018 – Stichting Lelie zorggroep en NSI N.V. hebben een 15-jarige huurovereenkomst gesloten voor ruim 2.400 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen. De Lelie zorggroep huurt het volledig gebouw aan de Hoofdweg 216- 228 te Rotterdam.

NSI zal het gebouw volledig renoveren en verduurzamen. De werkzaamheden hebben onder andere betrekking op de installaties, nieuwe Led-verlichting in het gehele gebouw met sensoren, nieuw sanitair en tegelwerk, nieuw systeemplafond en aanpassing van de entree.
Lelie zorggroep heeft in goed overleg gekozen voor ontzorging in de vorm van een Turnkey oplevering. OOK architecten begeleidt Lelie zorggroep bij het bepalen van de nieuwe indeling en inrichting.
Lelie zorggroep heeft deze locatie gekozen in verband met de  goede bereikbaarheid zowel per auto  als per OV  Tevens ligt De Burcht, een van de Woonzorgcentrum en Verpleeghuizen van de Lelie zorggroep, op ca. 5 minuten lopen. Hierdoor wordt zal het contact tussen zorg- en hulpbehoevenden en medewerkers meer versterkt worden.
Bij deze transactie werd Lelie zorggroep begeleid door BRiQ Real Estate en werd NSI geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars Rotterdam.

Over Lelie zorggroep

Lelie zorggroep bundelt de krachten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening op aan iedereen die dat nodig heeft. Op dagelijkse basis wordt gewerkt aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding, behandeling en hulpverlening. Lelie zorggroep biedt zowel intramurale als extramurale zorg. Er werken ca. 3.300 medewerkers en ca. 800 vrijwilligers.

 

For further information, please contact:
NSI N.V.
Dirk Jan Lucas
T +31 (0)20 763 0368
E dirkjan.lucas@nsi.nl
About NSI
NSI N.V. is a specialist commercial property investor and the only listed real estate investment trust (REIT) focused on well-located offices in economic growth regions in The Netherlands. The NSI team aims to maximise returns for its shareholders through pro-active management of its investment portfolio, value-add initiatives and disciplined asset rotation.
The portfolio, with a value of over one billion euros, is underpinned by a strong balance sheet, with significant capacity to fund both internal and external growth. By investing in attractive space and a high level of services for its customers, NSI can generate sustainable and growing revenues to support an attractive level of dividend.
For more information visit our website: www.nsi.nl

NSI en Ten Holter Noordam verlengen de huurovereenkomsten

By | News | No Comments

Hoofddorp, 19 juli 2017 – NSI NV (“NSI”) en Ten Holter Noordam verlengen de huurovereenkomsten voor de beide locaties waar het advocatenkantoor is gevestigd. Het betreft een 10-jarige overeenkomst voor circa 1.640 m2 kantoorruimte met parkeerplaatsen aan de Veerhaven 16-18 te Rotterdam en ruim 400 m2 met parkeerplaatsen bij HNK Dordrecht aan de Burgemeester de Raadtsingel 93C te Dordrecht.

Ten Holter Noordam is reeds lange tijd gevestigd in het karakteristieke kantoorpand aan de Veerhaven in Rotterdam. In overleg met de huurder en haar adviseur is het gebouw van binnen volledig gestript en aangepast aan de hedendaagse eisen van huurder en duurzaamheidsaspecten, waaronder het verkrijgen van energielabel A. In Dordrecht blijft Ten Holter Noordam gevestigd in de HNK vestiging. HNK Dordrecht is schuin tegenover het station gelegen

Voor het volledige persbericht klik hier

NSI verlengt huurovereenkomst met G4S

By | News | No Comments

Hoofddorp, 12 juli 2017 – NSI NV (“NSI”) sluit een nieuwe huurovereenkomst met G4S voor een periode van 10 jaar. De overeenkomst heeft betrekking op ruim 3.128 m2 kantoorruimte en 62 parkeerplaatsen aan de Hogehilweg 12 in Amsterdam Zuidoost. Met deze transactie blijft het gebouw volledig verhuurd. 

Dit centraal gelegen kantoorgebouw in Amsterdam Zuidoost is reeds een van de hoofdkantoren van G4S en voldoet prima aan de verwachtingen van G4S. Vandaar dat het vertrouwen in deze locatie is uitgesproken, wat heeft geresulteerd in een nieuwe 10-jarige overeenkomst.

 

Voor het volledige bericht, klik hier

NSI plaatst 3.500 zonnepanelen op 23 panden

By | News | No Comments

NSI plaatst samen met haar partners KiesZon en Dutch Renewergy in totaal 3.500 zonnepanelen op 23 van haar gebouwen. Dit is een belangrijke stap bij het realiseren van de doelstelling om 10% van het energieverbruik van de portefeuille op te wekken met zonne-energie. Het overige elektraverbruik wordt reeds 100% duurzaam ingekocht met Europese wind. De CO2-uitstoot van het gasverbruik wordt met gold standard* gecompenseerd. Hierdoor is het energieverbruik van de NSI portefeuille CO2- neutraal.

Eerder heeft NSI al geïnvesteerd in onder meer het verduurzamen van haar hoofdkantoor in Hoofddorp en de dertien gebouwen waarin het HNK concept is uitgerold. Met het plaatsen van de 3.500 zonnepanelen zet NSI een belangrijke stap in het verder verduurzamen van haar kantorenportefeuille. Door de plaatsing van de zonnepanelen zal in totaal een opwekvermogen van ruim 1.000.000 kWh op jaarbasis worden gerealiseerd. Dit is goed voor een besparing van 526.000 kg CO2, wat gelijk staat aan een jaarverbruik van circa 285 huishoudens.

Voor het volledige bericht, klik hier.

 

NSI op de Provada

By | News | No Comments
NSI is ook dit jaar weer op de Provada aanwezig.
Ben je in de buurt kom bij ons langs in de HNK Lounge, de koffie staat klaar.
Dinsdag 30 mei is onze “Connecting the business”  lounge party. klik hier voor meer info.

NSI publiceert jaarverslag en AvA agenda

By | News | No Comments

NSI publiceert jaarverslag en AvA agenda.

NSI N.V. (“NSI”) heeft de agenda voor de Algemene vergadering van Aandeelhouders (“AvA”) en het jaarverslag over 2016 gepubliceerd. Deze zijn te vinden op de website onder Investor Relations, klik hier.

De AvA zal gehouden worden op vrijdag 21 april 2017 om 14.00 uur bij HNK Den Haag (Oude Middenweg 17). De agenda en aandeelhouderscirculaire met verdere informatie omtrent de te bespreken punten, het jaarverslag 2016 en de routebeschrijving zijn beschikbaar op de website onder Investor Relations.

 

 NSI in het Financieele Dagblad

By | News | No Comments

Interview met Bernd Stahli, CEO

‘We leggen de lat aanzienlijk hoger’, schreef Stahli in het voorwoord bij de vorige week gepubliceerde jaarcijfers. Het bedrijf investeert in het ‘aantrekken van nieuwe talenten en het versterken van interne rapportages en processen’, aldus Stahli. Voor het volledige artikel van het Financieele Dagblad klik hier.

NSI lanceert nieuwe website

By | News | No Comments

Welkom op de nieuwe NSI website.

Vandaag heeft NSI haar nieuwe strategie aangekondigd. Onze ambitie is om uit te groeien tot dé vastgoedinvesteerder en manager in de Nederlandse kantorenmarkt. De doelstelling is om met onze sterke en efficiente organisatie een maximaal resultaat voor zowel de aandeelhouders als huurders te realiseren. Om te benadrukken dat NSI een nieuwe koers heeft uitgezet, is er ook een nieuw bedrijfslogo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website gelanceerd.

 Wat vind je van onze nieuwe website? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Laat het weten via info@nsi.nl of bel ons op +3120763 0300.