25
juni
2020
|
13:21
Europe/Amsterdam

NSI sluit nieuwe huurovereenkomsten voor Motion Building in Amsterdam Sloterdijk

Samenvatting

NSI N.V. heeft in Motion Building in Amsterdam in het afgelopen half jaar vijf nieuwe huurovereenkomsten gesloten met een totaal metrage van circa 3.600 m². Daarnaast zijn er vier huurovereenkomsten verlengd en/of uitgebreid met een totaal metrage van circa 6.000 m².

Het kantoorgebouw van ruim 16.000 m² ligt aan de Radarweg 60 in Amsterdam Sloterdijk. Het heeft negen verdiepingen en ligt op enkele minuten loopafstand van NS-station Sloterdijk. Het kantoorgebouw is recentelijk gerenoveerd met op de begane grond een receptie, vergadercentrum, restaurant en koffiebar.

Sloterdijk verandert in hoog tempo van business district naar unieke stadswijk. NSI werkt in een gezamenlijke coalitie van (woning-)ontwikkelaars, ondernemers en de gemeente Amsterdam aan deze locatie van de toekomst.

Op dit moment is er in Motion Building nog slechts circa 650 m² op de derde en circa 700 m² op de vijfde verdieping beschikbaar voor de verhuur. NSI wordt voor de verhuur geadviseerd door 1530 Real Estate, CBRE en Cushman & Wakefield.