07
maart
2023
|
07:00
Europe/Amsterdam

Vier huurders tekenen voor Motion Building van NSI in Amsterdam

Samenvatting

NSI en Meetingselect hebben een huurovereenkomst getekend voor circa 690 in kantoorgebouw Motion Building aan de Radarweg 60 in Amsterdam Sloterdijk. Daarnaast hebben drie huurders hun contract recent verlengd. Het gaat in totaal om meer dan 4.000 .

Nieuwe huurder Meetingselect is ’s werelds grootste digitale marktplaats voor vergaderingen, groepsreserveringen en werkruimtes. Het bedrijf huurt kantoorruimte op de achtste verdieping van het gebouw. CBRE trad bij deze transactie op namens NSI en Colliers namens Meetingselect.

Verlengingen
Fontem Ventures heeft de huur verlengd voor circa 1.090 op de achtste verdieping. ArboNed/HumanCapital verlengde voor circa 1.780 op de zesde verdieping en Priogen voor circa 1.140 op de vierde verdieping. Op de derde en de vierde verdieping van Motion Building is nog ruimte beschikbaar voor nieuwe huurders.

Vernieuwd HNK concept
“Amsterdam Sloterdijk transformeert snel naar een multifunctioneel gebied dat zowel per trein als auto zeer goed bereikbaar is”, zegt Robert Sparreboom, Head of Customer Excellence bij NSI. “Niet voor niets opent in dit gebouw een nieuwe HNK locatie van NSI, die volledig aansluit bij het recent vernieuwde HNK concept. Ook hierbij staat multifunctionaliteit centraal. Zo komt er onder andere een podcaststudio, een bibliotheek en een co-working zone. In het hart van de gedeelde ruimte komt The Social, het nieuwe horecaconcept van HNK.”

De verbouwing van de begane grond is eind januari van start gegaan. De nieuwe HNK locatie wordt na de zomer officieel geopend en zal dan HNK Amsterdam Sloterdijk heten.