25
oktober
2022
|
07:00
Europe/Amsterdam

NSI verlengt en breidt huurovereenkomst met Blue10 uit in HNK Den Haag

Samenvatting

NSI heeft de huurovereenkomst met zittend huurder Blue10 verlengd en uitgebreid voor kantoorgebouw HNK Den Haag aan de Oude Middenweg 17 in Den Haag. De kantoorruimte van Blue10 wordt per 1 januari 2023 uitgebreid van 672 m² naar 2.376 m² met een huurtermijn van 10 jaar. Het gebouw van 14.315 m² blijft door deze transactie volledig verhuurd.

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoopfacturen en voor het beheren van contracten. Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Blue10 huurt sinds 2016 kantoorruimte in HNK Den Haag. Het bedrijf is begonnen met een halve verdieping van 350 m² en is de afgelopen jaren doorgegroeid naar grotere metrages.

 

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is onderdeel van kantorenbelegger NSI. Met dit concept speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingsconcepten. HNK is er trots op groeiende bedrijven zoals Blue10 te faciliteren door het bieden van doorgroeimogelijkheden naar grotere kantoorruimtes.