Amsterdam, the Netherlands,
04
januari
2022
|
07:00
Europe/Amsterdam

NSI verlengt en breidt huurcontracten met BNP Paribas Personal Finance en EuroQol uit

Samenvatting

NSI N.V. heeft het huurcontract met zittende huurders BNP Paribas Personal Finance B.V. en EuroQol verlengd en uitgebreid voor het kantoorgebouw Alexanderpoort aan de Marten Meesweg 91-121 in Rotterdam. BNP Paribas Personal Finance breidt de gehuurde ruimte uit met 500 m² naar 1.750 m². Tevens breidt  EuroQol de gehuurde ruimte met 250 m² uit naar 500 m².

Het gebouw van in totaal circa 9.300 m² is sinds 2015 in bezit van NSI en ligt in het hart van de gebiedsontwikkeling Alexanderknoop, langs de A20 en direct tegenover intercity station Rotterdam Alexander. Dit gebied is door de gemeente Rotterdam aangewezen als één van de zeven stadsprojecten, waar door een investering in het nieuwe station en de buitenruimte een impuls wordt gegeven aan de transformatie van het gebied. Alexanderknoop is de tweede kantorenlocatie van Rotterdam, met ruim 200.000 m² kantooroppervlakte met daar tussenin winkelcentrum Alexandrium.

BNP Paribas Personal Finance is Europees marktleider in consumptief krediet en hypotheken voor particulieren en onderdeel van de grootste buitenlandse financiële bank in Nederland. BNP Paribas Personal Finance Nederland heeft een uitgebreid aanbod aan leningen, waaronder persoonlijke leningen, autoleningen en financial (auto-)lease.

Stichting EuroQol Research Foundation is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). De Stichting beheert het intellectueel eigendom van de familie van EQ-5D vragenlijsten. EQ-5D wordt wereldwijd gebruikt om de kwaliteit van leven te meten. Niet commerciële gebruikers kunnen de vragenlijst gratis verkrijgen na registratie. Met de sponsorship inkomsten van commerciële gebruikers worden wetenschappelijke studies gefinancierd: afgelopen jaar voor ruim 6 miljoen euro.

BNP Paribas Personal Finance werd geadviseerd door BNP Paribas Real Estate en NSI werd bij deze transactie begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting.