18
december
2020
|
06:35
Europe/Amsterdam

NSI sluit nieuwe huurovereenkomsten in kantoorgebouw Beukenhaghe in Hoofddorp

Samenvatting

NSI N.V. heeft in kantoorgebouw Beukenhaghe twee nieuwe huurovereenkomsten van vijf jaar gesloten met Mentaal Beter en Dynasty Developments. Daarnaast hebben NSI en Kelly Services de bestaande huurovereenkomst met vijf jaar verlengd. Het gebouw van 4.754 m² aan de Neptunusstraat 17-35 in Hoofddorp is door deze transacties volledig verhuurd.

Mentaal Beter helpt kinderen, jongeren en volwassenen veerkrachtig in het leven staan met psychologische en psychiatrische hulp. Het bedrijf huurt circa 800 m² op de vierde verdieping. Dynasty Developments ontwikkelt televisieformats en huurt 474 m² op de eerste verdieping. Recruitmentbureau Kelly Services blijft in haar kantoorruimte van 474 m² op de vijfde verdieping.

NSI heeft het kantoorgebouw recent gerenoveerd waardoor het gebouw is voorzien van energielabel B. Kantoorgebied Beukenhorst-West wordt de komende jaren ontwikkeld tot Hyde Park; een woon-werkgebied met verschillende faciliteiten zoals verschillende restaurants, cafés, winkels, supermarkten en sportfaciliteiten.

NSI wordt bij de verhuur van Beukenhaghe geadviseerd door Jones Lang LaSalle en BT Makelaars.