01
mei
2023
|
07:00
Europe/Amsterdam

NSI sluit huurovereenkomst voor 3.850 m² bij HNK Amsterdam Zuidoost

Samenvatting

NSI heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met een internationale producent van elektrische auto’s voor circa 3.850 m² kantoorruimte in HNK Amsterdam Zuidoost. In gebouw Londen wordt het Europese hoofdkantoor gevestigd samen met de showroom en trainingscentrum. Dit bedrijf past binnen het innovatieve electric vehicle cluster dat in Amsterdam Zuidoost steeds meer vertegenwoordigd is.

HNK Amsterdam Zuidoost bestaat uit drie verschillende gebouwen. Gebouw Londen is volledig duurzaam gerenoveerd en voorzien van klimaat plafonds voor optimaal gebruikerscomfort. Het gebouw beschikt nu over een BREEAM Excellent label en een energielabel A++.

Vernieuwd merk
HNK is het flexibele kantorenconcept van NSI dat tailor-made offices, workspaces for a day en meeting rooms verhuurt. Ruim 10 jaar na de start is HNK recentelijk opnieuw gelanceerd. Een nieuw merk, een nieuwe uitstraling en binnenkort ook nieuwe locaties. Na de zomer wordt HNK Amsterdam Sloterdijk geopend, met een verrassend en duurzaam interieurconcept dat volledig in lijn is met de nieuwe HNK beleving. 

NSI werd bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door DRS Makelaars in collegiale samenwerking met CBRE, C&W en 1530 Real Estate.