08
januari
2020
|
07:00
Europe/Amsterdam

NSI sluit huurovereenkomst met SWK in HNK Rotterdam Centrum

Samenvatting

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met SWK voor HNK Rotterdam Centrum aan de Westblaak 180 in Rotterdam. SWK heeft op de zevende verdieping een kantoorruimte van 470 m² in gebruik genomen.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is onderdeel van kantorenbelegger NSI. Met dit concept speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingsconcepten. Met veertien locaties is het de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van bedrijven om efficiënt te huren, werken en vergaderen.

SWK is opgericht in 1978 en heeft inmiddels 425.000 waarborgcertificaten aan kopers van woningen van ondernemers die aangesloten zijn bij SWK verstrekt. Dit certificaat beschermt de kopers tegen de risico's die verbonden zijn aan de aanschaf van een nieuwe woning. De verstrekking van de certificaten en de borging van de verstrekte garantie worden uitgevoerd door SWK namens de verzekeringsmaatschappij HDI Global. In 2020 werken er twintig mensen bij het bedrijf.

In HNK Rotterdam Centrum zijn nu nog verschillende managed offices en ongeveer 560 m² kantoorruimte beschikbaar voor nieuwe huurders.

NSI is geadviseerd door JLL in collegiale samenwerking met BRiQ Real Estate en CBRE. SWK werd begeleid door MVGM Bedrijfshuisvesting.