16
juli
2021
|
12:44
Europe/Amsterdam

NSI sluit huurovereenkomst met Optics11 voor Hettenheuvelweg 37-39 in Amsterdam Zuidoost

Samenvatting

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Optics11 in het kantoorgebouw aan de Hettenheuvelweg 37-39 in Amsterdam Zuidoost. Optics11 huurt 1.780 m² kantoorruimte op de begane grond en de eerste verdieping. Het kantoor van in totaal 2.475 m² ligt centraal in kantorengebied Amsterdam Zuidoost aan de westzijde van de Hondsrugweg.

Amsterdam Zuidoost heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvolle zakenlocatie met een goede infrastructuur en een hoog voorzieningenniveau. Het heeft meerdere publiekstrekkers zoals de Arena Boulevard, Woonmall Villa Arena en winkelcentrum Amsterdamse Poort. Het gebied wordt de komende jaren getransformeerd tot een groene stadsomgeving waar werken, wonen en verblijven samenkomen.

Optics11 is een hightechbedrijf dat hoogwaardige meetsystemen ontwikkelt op basis van revolutionaire optische glasvezel-technologie. De toepassingen van deze meetsystemen zijn breed: van het verbeteren van processen voor medicijnontwikkeling tot het monitoren van de conditie van windturbines.

NSI werd begeleid door 1530 Real Estate in collegiale samenwerking met Spring Real Estate. Optics11 werd geadviseerd door Rockstone.