22
maart
2021
|
11:32
Europe/Amsterdam

NSI sluit huurovereenkomst met Lucifer Coffee Roasters voor kantoorgebouw Kennedyplein in Eindhoven

Samenvatting

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Lucifer Coffee Roasters voor het kantoorgebouw aan het Kennedyplein 101 in Eindhoven. Lucifer Coffee Roasters opent op de begane grond een lunch- en koffiebar met flexibele werkplekken en vergaderruimte van in totaal 300 m². Tegelijkertijd start het hospitality concept met D&B Facility Group. Hiermee geeft NSI in dit gebouw invulling aan de space-as-a-service ambities.

Het kantoor is onderdeel van het Kennedy Business Center en ligt tegenover het station van Eindhoven. Hierdoor is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Ook de binnenstad van Eindhoven is binnen enkele minuten lopen bereikbaar. NSI heeft de voormalige kantoorruimte getransformeerd tot horecagelegenheid met een terras op het zuiden.

Lucifer Coffee Roasters is een Eindhovense koffiebranderij waar alles draait om specialty coffee. De beste koffiebonen van de beste koffieboeren, ingekocht tegen een eerlijke prijs. Op deze locatie biedt Lucifer Coffee Roasters naast specialty coffee ook een all-day-lunchkaart en zijn er verschillende flexibele werkplekken en vergaderruimtes ingericht. Daarnaast zijn er verantwoorde to-go-producten verkrijgbaar. De vestiging opent maandag 22 maart 2021 zijn deuren.

De transactie werd tot stand gebracht door RSP Makelaars in collegiale samenwerking met CBRE en Verschuuren & Schreppers.