06
maart
2023
|
15:19
Europe/Amsterdam

NSI sluit huurovereenkomst met Diff voor Westblaak 155-189 in Rotterdam

Samenvatting

NSI heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Diff voor circa 700 kantoorruimte op de vierde verdieping van Westblaak 155-189 in Rotterdam.

Diff is een bemiddelaar voor banen in de techniek en heeft als uitgangspunt ‘het maken van de perfecte match tussen techneuten en werkgevers voor een gezonde, stabiele en langdurige werkrelatie’. Het bedrijf wil verder groeien in de regio Rotterdam. De verhuizing naar het nieuwe kantoor geeft Diff de mogelijkheid om de volgende stap te zetten.

Westblaak 155-189

Het kantoorgebouw heeft energielabel A en bestaat uit zes verdiepingen met grote, transparante kantoorvloeren en uitzicht op de Westblaak. Op dit moment is er nog circa 1.205 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur op de derde en vijfde verdieping, waarvan de vijfde verdieping beschikt over een dakterras.

Westblaak 155-189 grenst aan het centrum van Rotterdam en de Witte de Withstraat en is goed bereikbaar. Metrostation Eendrachtsplein ligt om de hoek en er is een parkeergarage aanwezig in het gebouw.

NSI werd bij het tot stand komen van de huurovereenkomst begeleid door BRiQ Real Estate in collegiale samenwerking met Colliers en De Mik.