06
november
2023
|
07:00
Europe/Amsterdam

NSI sluit drie huurovereenkomsten voor 3.200 m² in HNK Rotterdam Centrum

Samenvatting

NSI en Sana Commerce hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 800 m² in kantoorgebouw HNK Rotterdam Centrum aan de Westblaak 180 in Rotterdam. Daarnaast hebben twee huurders hun contract recent verlengd. Het gaat in totaal om ongeveer 3.200 m².

Nieuwe huurder Sana Commerce helpt bedrijven hun groei te versnellen met een commerce platform dat is ontworpen voor de complexe behoeften van B2B. Het Rotterdamse bedrijf heeft een wereldwijd klantenbestand en kantoren in negen landen. Sana Commerce huurt kantoorruimte op de achtste verdieping van het gebouw.  

Verlengingen  

De Viersprong heeft de huur langjarig verlengd voor circa 2.000 m² op de tweede, derde en vierde verdieping. Daarnaast verlengde Digital Impact de huur voor ongeveer 400 m² op de derde verdieping. Op de zesde verdieping is nog circa 900 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze verdieping is recent gerenoveerd en wordt aangeboden door CBRE, JLL en Briq Real Estate. 

Vernieuwd concept 

HNK is het flexibele kantoorconcept van kantorenbelegger NSI, waarbij duurzaamheid, well-being, gemak en hospitality centraal staan. Het biedt tailor-made offices, workspaces for a day en meeting rooms. Ruim 10 jaar na de start werd HNK eind vorig jaar opnieuw gelanceerd. Het concept kreeg een volledig nieuwe uitstraling en heeft recent een nieuwe locatie geopend: HNK Amsterdam Sloterdijk. De allereerste HNK locatie, HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, wordt op dit moment verbouwd en krijgt ook een volledig nieuw interieur.