Hoofddorp, the Netherlands,
27
oktober
2021
|
13:34
Europe/Amsterdam

NSI heeft rijksmonumentale kantoorgebouwen in Rotterdam volledig verhuurd

Samenvatting

De rijksmonumentale kantoorgebouwen van NSI N.V. aan de Veerkade 1-9 in Rotterdam zijn volledig verhuurd. NSI heeft recent huurovereenkomsten voor in totaal 4.000 m² kantoorruimte gesloten. 

Hiervan werd 2.200 m² kantoorruimte in gebruik genomen door verschillende nieuwe huurders en 1.800 m² kantoorruimte verlengd met huidige huurders. Zij roemen de historische uitstraling van het gebouw, de locatie met uitzicht op de Veerhaven en de Maas en het kleinschalige karakter van de zelfstandige kantoorruimten in combinatie met een uitstekende parkeernorm.

De gebouwen van in totaal 5.785 m² werden omstreeks 1850 gebouwd als onderdeel van het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. De ronding in de gebouwen wordt verklaard door de Kleine Veerhaven die tot 1900 bijna tot aan Veerkade 6-9 liep. Het gebied heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een stadswijk met een levendige mix van bewoners, bedrijven en voorzieningen.

NSI werd bij het tot stand komen van de huurovereenkomsten begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting en Parc Makelaars.