Amsterdam,
18
oktober
2022
|
07:00
Europe/Amsterdam

NSI behaalt 5-sterren GRESB-rating en EPRA sBPR Gold-award in 2022

Samenvatting

We zijn trots om aan te kondigen dat NSI N.V. haar vijf sterren-rating in de jaarlijkse GRESB Real Estate Assessment heeft behouden. NSI behaalde dit jaar een score van 93 punten (van de 100), de beste score tot nu toe. In september ontving NSI ook de EPRA Gold award voor Sustainability Best Practices. Beide erkenningen zijn bewijs van het succes van NSI's uitgebreide duurzaamheidsstrategie.

In de duurzaamheidsstrategie van NSI staan drie pijlers centraal: Energy & Carbon, Future Proof Buildings en Health & Wellbeing. We hebben recentelijk bekend gemaakt dat we onze meerjarige roadmap voor het koolstofarm maken van onze portefeuille tot Paris-Proof niveau gaan publiceren. We liggen op schema om dat te realiseren tijdens onze voorlopige einde jaar resultaten van 2022.

 Bernd Stahli, CEO van NSI: "Bij NSI blijven we ons focussen op locatie, diensten en duurzaamheid. Nu onze stakeholders steeds kritischer worden, is het behalen van de hoogste duurzaamheidsprestaties net zo belangrijk als de juiste locaties en diensten, zo niet belangrijker. Om ons lange termijn succes als organisatie te waarborgen, streven wij ernaar om de sector te leiden met een sterke focus op decarbonisatie en welzijn.”