24
april
2019
|
11:22
Europe/Amsterdam

NSI / HNK sluit huurovereenkomsten in HNK Den Bosch voor ca. 3.304 m²

Samenvatting

NSI NV (NSI) heeft recentelijk 6 huurovereenkomsten gesloten in HNK Den Bosch, gelegen aan de Europalaan 28. Het betreft nieuwe huurovereenkomsten met resp. Arboned voor circa 730 m², Polar voor circa 598 m², Prinsen Berning voor circa 402 m², Hanex voor circa 264 m² en I-Pos B.V. voor circa 150 m² kantoorruimte. Daarnaast is met huurder Panasonic een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen voor circa 1.160 m² kantoorruimte.

HNK Den Bosch bevindt zich op zichtlocatie van de rijksweg A2, bestaat uit circa 7.600 m² kantoorruimte en biedt diverse faciliteiten, zoals vergaderruimtes, flexwerkplekken en Managed Offices. NSI heeft in 2018 geïnvesteerd in de kwaliteit en duurzaamheid van de nog beschikbare kantoorruimten en heeft daaropvolgend diverse huurovereenkomsten gesloten.Bij de verhuurtransacties met Arboned en Hanex werd NSI geadviseerd door HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met RSP Makelaars. Bij de verhuurtransactie met I-Pos B.V. werd NSI geadviseerd door RSP Makelaars in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars. De transactie met Polar is mede tot stand gekomen middels bemiddeling van Flexas.nl. De transacties met Prinsen Berning en Panasonic werden zonder adviseurs afgerond.

Boilerplate

Over HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 14 vestigingen.

Over NSI N.V.

NSI N.V. is een specialist in commercieel vastgoed en de enige beursgenoteerde vastgoed FBI gericht op Nederland. Het NSI team richt zich op het maximaliseren van het resultaat voor aandeelhouders door proactief beheer van de portefeuille en een gedisciplineerde rotatie van objecten. Per eind december 2018 was de portefeuille getaxeerd op €1,2 miljard. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.nsi.nl