13
april
2021
|
13:52
Europe/Amsterdam

Igloo Vision opent nieuw Virtual Reality Innovation Center in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

Samenvatting

Op HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier wordt op 13 april een pop-up Virtual Reality Innovation Center van Igloo Vision geopend. Het is de eerste ruimte van Igloo Vision op het vasteland van Europa waar bezoekers een volledige Virtual Reality ervaring krijgen.

In de ultramoderne cilinder ruimte van ruim 6 meter doorsnee hebben organisaties de mogelijkheid om hun eigen informatie, ontwerpen of presentaties te visualiseren door de nieuwste interactieve VR technieken. Elk type interactieve, 360 graden of VR content kan hier afgespeeld worden. Presenteren, samenwerken of een training geven wordt zo een bijzondere ervaring.

Henrik Hellman, EU Network Partner bij Igloo Vision: "De immersive technologie van Igloo wordt wereldwijd gebruikt. We zijn verheugd om bij HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier onze technologie aan organisaties te demonstreren en hen te helpen om bestaande workflows en communicatie te verbeteren."

Robert Sparreboom, Head of Customer Excellence bij NSI: "Door de samenwerking met Igloo Vision faciliteren we een innovatieve en interactieve vorm van samenwerken voor onze klanten. We verwachten dat er de komende tijd een groeiende behoefte gaat ontstaan naar vernieuwende vormen van werken, ontmoeten en presenteren. De technologie van Igloo Vision loopt hierin voorop."