28
november
2022
|
09:25
Europe/Amsterdam

Flexibel kantorenconcept HNK is opnieuw gelanceerd

Samenvatting

Ruim 10 jaar na de start wordt HNK vandaag opnieuw gelanceerd. Het flexibele kantorenconcept van NSI heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen en opent in 2023 twee nieuwe locaties.

De nieuwe positionering sluit aan bij de verschuiving van ‘locatie, locatie, locatie’ naar ‘locatie, duurzaamheid en services’. Doordat HNK onderdeel is van NSI, kan het concept als een van de weinige flex-operators dit totaalpakket bieden. Vervolgens is onder meer de branding, gewenste klantervaring, het productenpallet, de horecavisie en het interieurconcept volledig vernieuwd.

In 2023 openen HNK Amsterdam Sloterdijk en HNK Rotterdam Alexander hun deuren, beide met een nieuw interieurdesign dat aansluit bij het nieuwe merk. Ook de allereerste HNK locatie, HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, krijgt een volledig nieuw interieur. Op al deze locaties worden extra faciliteiten toegevoegd die de verschillende manieren van werk faciliteren én stimuleren, zoals co-working zones, een bibliotheek, een podcast studio, bijzondere meeting rooms en uitgebreide restaurants.

 Robert Sparreboom, Head of Customer Excellence: ‘Het is het grootste vraagstuk van deze tijd: hoe vind je als organisatie de juiste workforce die betrokken, gemotiveerd en productief blijft? Het is belangrijk om daarvoor een plek te creëren waar mensen zich welkom voelen en graag naartoe komen. Iedere klant is anders en daarom moeten we tailor-made oplossingen kunnen bieden. Dat noemen we: space at your service.’

 Lees meer over het nieuwe HNK op www.hnk.nl of luister naar de podcast Het Nieuwe Kantoor op Spotify en Apple Podcasts.