Hoofddorp, the Netherlands,
16
december
2019
|
13:50
Europe/Amsterdam

Anne de Jong niet beschikbaar voor tweede termijn

NSI N.V. (Euronext: NSI / NL0012365084) - Regulatory news

Anne de Jong, Chief Investment Officer van NSI , heeft de raad van commissarissen op de hoogte gebracht van zijn besluit om geen tweede termijn als lid van management board na te streven. Zijn huidige termijn loopt tot en met april 2020. 

Anne de Jong, CIO of NSI
''Ik heb de doelen op het gebied van activarotatie, focus en vermindering van leegstand, die ik mezelf heb gesteld toen ik bij NSI kwam werken, bereikt.''
Anne de Jong, CIO of NSI

Anne de Jong, CIO of NSI, zegt: “NSI is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd en een professioneler bedrijf geworden met een gerichte beleggingsportefeuille en een duidelijk richtinggevoel. Ik heb de doelen op het gebied van activarotatie, focus en vermindering van leegstand, die ik mezelf heb gesteld toen ik bij NSI kwam werken, bereikt. Sinds 2015 heeft NSI 1,2 miljard euro aan transacties gedaan, bijna al haar retailactiva verkocht, haar bezit  in Amsterdam verhoogd tot meer dan de helft van de portefeuille en zag de leegstand onder de 10 procent dalen. Ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf er goed voor staat en een mooie toekomst heeft, dus nu is het een goede gelegenheid om een ​​nieuwe fase in mijn carrière na te streven.

Luurt van der Ploeg, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van NSI, zegt: “We zijn erg dankbaar voor de bijdrage van Anne aan de transformatie en herpositionering van NSI. Tijdens zijn termijn is de NSI-beleggingsportefeuille snel getransformeerd van een divers portfolio van voornamelijk regionale activa naar een veel meer gerichte portefeuille met een aanzienlijk ingebed potentieel voor waardecreatie en ontwikkeling. We wensen Anne het beste in zijn verdere loopbaan.”

Boilerplate

NSI N.V. (Euronext: NSI / NL0012365084) is een specialist in commercieel vastgoed en de enige beursgenoteerde vastgoed FBI gericht op Nederlandse kantoren op aantrekkelijke locaties met goede bereikbaarheid in steden met economische groei. Het NSI team richt zich op het maximaliseren van het resultaat voor aandeelhouders door proactief beheer van de portefeuille en een gedisciplineerde rotatie van objecten. De portefeuille, met een waarde van meer dan één miljard euro, is gefundeerd door een sterke balans met aanzienlijke capaciteit om te investeren in zowel interne als externe groei. Door te investeren in aantrekkelijke ruimtes en een hoog service niveau voor haar klanten kan NSI een duurzame, groeiende omzet genereren ter ondersteuning van een aantrekkelijk dividend.