Hoofddorp, the Netherlands,
23
april
2020
|
07:00
Europe/Amsterdam

AANKONDIGING - Algemene Vergadering van Aandeelhouders NSI N.V. te volgen via webcast

Vrijdag 24 april a.s. zal NSI N.V. van 14.00 tot 17.00 uur haar Algemene Vergadering van Aandeelhouders houden. In verband met de geldende maatregelen rondom het coronavirus, zal NSI de vergadering per webcast uitzenden. Zo kunnen onze aandeelhouders en het algehele publiek de vergadering live volgen.

Aandeelhouders hebben vooraf de gelegenheid gehad om schriftelijk vragen te stellen en tijdens de vergadering kunnen aandeelhouders die fysiek aanwezig zijn, deelnemen aan de discussie. Er wordt geen gelegenheid geboden om tijdens de webcast online vragen te stellen. De voertaal van de vergadering is Nederlands.

U kunt zich registreren via onderstaande link:

https://channel.royalcast.com/webcast/nsiinvestors/20200424_1/

Dit is ook de link waarmee u vrijdag toegang krijgt tot de webcast. Bij aanmelding wordt u om een wachtwoord gevraagd. Het wachtwoord is Antares.

De vergaderstukken die worden behandeld, kunt u vinden op onze website: https://nsi.nl/news/annual-general-meeting/

Met vriendelijke groet,

NSI N.V.

Over NSI

NSI N.V. is een Nederlandse beursgenoteerde kantorenbelegger. Wij zorgen ervoor dat onze klanten in staat zijn om maximale productiviteit en groei te bereiken. Dit doen we door het bieden van de beste service en de meest flexibele vastgoedoplossingen in moderne, gezonde en duurzame kantoren op toplocaties. Onze portefeuille bestaat uit 63 gebouwen en heeft een waarde van meer dan 1,3 miljard euro.