Overview

Adres: Samuel Esmeyerplein
Plaats: Rotterdam
Type: winkel
Totale oppervlakte: 2.745 m2

E-MAIL ONS
BEL ONS

Winkelcentrum Lageland

Winkelcentrum Lageland ligt in de Rotterdamse deelgemeente Prins Alexanderpolder. Centraal gelegen tussen de gewilde wijken Schenkel, Prinsenland, Oosterflank en de gelijknamige wijk Lageland, is het een sterk wijk winkelcentrum met een groot verzorgingsgebied. NSI bezit een deel van het centrum. Dit gedeelte omvat ca 2.745 m2 verdeeld over 16 units.

In het winkelcentrum zijn zeer diverse ondernemers vertegenwoordigd, allen met een sterke focus op dagelijkse boodschappen. Naast twee landelijke supermarktketens is er ook een aantal andere landelijke ketens vertegenwoordigd op het centrum . Maar ook lokale versspecialisten van naam en faam bepalen mede de kracht en het bijzondere karakter van het centrum.
Elke vrijdag is er een sterke weekmarkt op het winkelcentrum die ook consumenten van ver buiten de wijk naar het winkelcentrum trekt.

Direct rond het winkelcentrum zijn voldoende gratis parkeerplaatsen gesitueerd op maaiveld niveau. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto en fiets. Op ca. 5 minuten lopen ligt het metro station Schenkel.