Overzicht

Adres: Weg der Verenigde Naties 1
Plaats: Utrecht
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Erfpacht
Totale oppervlakte: 2.973 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 2012
Koopjaar: 2007

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Utrecht West

Utrecht profileert zich als internationale stad met een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bewoners, ondernemers, bedrijven, studenten en toeristen. Utrecht West is misschien wel de meest creatieve wijk van deze fijne stad. De inwoners zijn ondernemend en ontwikkelen veel initiatieven. Niet gek dus, dat de wijk wemelt van de (duurzame) ondernemers. HNK Utrecht West bevindt zich aan de Weg der Verenigde Naties: met zo’n naam móet je wel ondernemers verbinden!

Bij HNK Utrecht West vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Utrecht West kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!