Overzicht

Adres: Arthur van Schendelstraat 650
Plaats: Urecht
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Erfpacht
Totale oppervlakte: 9.092 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 1995
Koopjaar: 2006

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Utrecht Centraal Station

De Arthur van Schendelstraat ligt in het stationsgebied van Utrecht, één van de meest populaire kantoorlocaties van Utrecht. Met de binnenstad op een steenworp en het treinstation nabij is het geen wonder dat dit gebied veel bedrijven trekt. HNK Utrecht Centraal Station is een karakteristiek gebouw, direct aan het spoor, gelegen in het centrum van Utrecht. Deze stad staat al jaren bekend als bruisende studentenstad. Niet alleen op educatief vlak doet Utrecht het goed; ook zakelijk wordt Utrecht gezien als ware kennisstad vol creatief en ondernemend talent.

Bij HNK Utrecht Centraal Station vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Utrecht Centraal Station kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!