Overzicht

Adres: Westblaak 180
Plaats: Rotterdam
Type: HNK
Eigendomsvorm: Erfpacht
Totale oppervlakte: 8.520 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 1991
Koopjaar: 2001

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Rotterdam Centrum

HNK Rotterdam centrum is een modern gebouw, gelegen midden in het centrum van Rotterdam.Hard werken doe je het beste in een stimulerende omgeving. HNK Rotterdam Centrum is dan ook een populaire plek onder ondernemende Rotterdammers. Deze vestiging van HNK ligt in het hart van de stad, tussen de winkels en bij de populaire Witte de Withstraat, dat bekend is om z’n vele restaurants, trendy boetiekjes en galleries. Bovendien vind je de tram en metro om de hoek. Voor de deur is een nieuw skatepark aangelegd, dat intensief wordt gebruikt. Dat levert vaak een mooi spektakel op. Dus ook met het uitzicht zit het wel goed!

Bij HNK Rotterdam Centrum vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Rotterdam Centrum kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!