Overzicht

Adres: Vasteland 78, 3011 BN
Plaats: Rotterdam
Type: HNK
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 25.000 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 1999
Koopjaar: 2008

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

Een écht Rotterdamse locatie op het snijpunt van het historische Scheepvaartkwartier en het centrum van de stad. Perfect bereikbaar door de ligging naast de Erasmusbrug, en dicht bij de trams en metrostation Leuvehaven. Zowel met de fiets, tram als metro staat u binnen 10 minuten op Rotterdam CS.  Op deze locatie komen de eeuwenoude maritieme tradities samen met de moderne ‘hands-on’ zakenmentaliteit van de Rotterdammers. Gelegen aan de rand van het historische Scheepvaartkwartier, profiteert u hier van twee werelden. De gezelligheid van een eigen charmant ‘kwartier’ met een rijke historie en veel lokale (horeca)ondernemers en het bruisende Rotterdamse centrum met onder andere internationale topmusea en zijn prachtige skyline binnen handbereik.

Bij HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!