Overview

Adres: Vasteland 78, 3011 BN
Plaats: Rotterdam
Type: HNK
Totale oppervlakte: 25.000 m2
Bouwjaar: 1999

E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

HNK Rotterdam met de naam Scheepvaartkwartier is net zo recht door zee als de Rotterdammers zelf. Geen woorden maar daden op deze locatie waar alle ondernemers terecht kunnen: van zzp’er tot multinational. Het is de Hotspot in de Maasstad.

Het pand, dat in 2012 getransformeerd is naar een HNK vestiging, biedt midden in het Scheepvaartkwartier een eigenwijs kantoordesign met onder meer een vergaderruimte in een zeecontainer, maar ook een comfortabele zithoek voor overleg. De bijzonder vormgegeven ruimtes zijn ook beschikbaar voor evenementen. Ons HNK team staat klaar met ondersteuning waar gewenst.

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heeft net als alle HNK vestigingen een ‘sociaal hart’. Hier ontstaat de zo kenmerkende HNK buzz. Mensen die even binnenlopen voor een kop koffie in het Grand Cafe, wat langer blijven voor een afspraak of seminar, of regelmatig komen flexwerken of de vergaderruimtes huren. En natuurlijk zijn er de vaste huurders. Resultaat is een prettige, dynamische omgeving waar relaxen en (net)werken daily business is.