Overzicht

Adres: Antareslaan 65-81
Plaats: Hoofddorp
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 3.195 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 1998
Koopjaar: 1998

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Hoofddorp

Hoofddorp heeft dan wel een hele Hollandse naam, het is toch een locatie met internationale allure. De perfecte ligging vlak bij een van Europa’s grootste luchthavens en de hoofdstad Amsterdam maken dat grote ondernemingen hier al neerstreken. HNK Hoofddorp is dan ook een HNK vestiging met internationale allure; je zit hier middenin het internationale ondernemersverkeer. HNK Hoofddorp is dan ook een echte ‘hub’ locatie: zeer gunstige ligging, goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.

Bij HNK Hoofddorp vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Hoofddorp kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!