Overview

Adres: Zernikepark 10-12
Plaats: Groningen
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 3.384 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 2003
Koopjaar: 2002

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Groningen

De Nederlandse Frits Zernike, naamgever van het adres van deze HNK locatie, kreeg in 1953 de Nobelprijs voor de Natuurkunde voor de uitvinding van fasecontrastmicroscoop. Vindingrijkheid en ondernemerschap vieren ook hoogtij bij HNK Groningen. Deze vestiging is strategisch gelegen in de regio Noord Nederland op het Zernike Science Park en nabij kennisinstituten als de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen. En met de bruisende stad Groningen binnen handbereik heb je eigenlijk niets meer te wensen dan een (ingericht) kantoor, voor 1 uur of voor meerdere jaren in HNK Groningen.

Bij HNK Groningen vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Groningen kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!