Overzicht

Adres: Bennekomseweg 41-43
Plaats: Ede
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 9.655 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 2002
Koopjaar: 2007

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Ede

HNK Ede is dé plek voor wie modern ondernemen in de natuur zit. Het pand typeert zich door haar duurzame karakter en het A-label matcht perfect met de groene omgeving. De typisch Edese innovatiecultuur werkt aanstekelijk en ademt door het gebouw; ondernemers ondersteunen elkaar dagelijks om het allerbeste uit zichzelf en hun onderneming te kunnen halen.

Bij HNK Ede vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Ede kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!