Overview

Adres: Burg. De Raadtsingel 93a
Plaats: Dordrecht
Type: HNK
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 5.795 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 2004
Koopjaar: 2008

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Dordrecht

Dordrecht groeide al vroeg uit tot één van de belangrijkste handelssteden van ons land. Die ondernemende geest proef je nog altijd in HNK Dordrecht. Met inspirerende ruimtes en een bruisend sociaal hart is dit een heerlijke plek om te werken én te netwerken. HNK Dordrecht ligt op nog geen 3 minuten lopen vanaf het Stationsplein. De OV-verbinding had niet beter gekund, maar ook met de auto is HNK Dordrecht prima te bereiken.

Bij HNK Dordrecht vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Dordrecht kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!