Overzicht

Adres: Oude Middenweg 3-19
Plaats: Den Haag
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 14.315 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 2002
Koopjaar: 2008

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Den Haag

De hofstad heeft zo’n beetje alles: van de zetel van onze regering, de voorname sfeer van een oude binnenstad tot het strand in de buurt. Én de ondernemende bedrijvigheid van HNK Den Haag. Het gebouw, gesitueerd aan de poort van het Forepark, heeft een prominente uitstraling en is direct gelegen aan de A4. (Haagsche) ondernemers profiteren van de natuurlijke synergie die ontstaat door de typische HNK-opzet.

Bij HNK Den Haag vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Den Haag kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!