Overzicht

Adres: Europalaan 28
Plaats: Den Bosch
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 7.568 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 2008
Koopjaar: 1997

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Den Bosch

‘De toegangspoort naar het Zuiden’, zo wordt Den Bosch ook wel genoemd. HNK Den Bosch bewijst deze poortfunctie met een ideale bereikbaarheid, pal aan de A2. Een echte zichtlocatie op bedrijvenpark De Herven die ruimte biedt aan alle soorten ondernemers, van ZZP’er tot multinational.

Bij HNK Den Bosch vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Den Bosch kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!