Overview

Adres: Boogschutterstraat 1-41
Plaats: Apeldoorn
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 14.154 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 2002
Koopjaar: 2002

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Apeldoorn

Ondernemen op hoog niveau doe je bij HNK Apeldoorn. Het markante gebouw is de vestigingsplek van keuze voor een keur aan bedrijven. Met een Grand Café en prima bereikbaarheid is dit de plek waar je wilt zitten, van multinational tot ZZP’er. Profiteer van de ondernemerssynergie bij HNK Apeldoorn. Wij brengen alle soorten ondernemers onder één dak samen. Met een kantooradres in een van de 21 etages van HNK Apeldoorn heb je als ondernemer niet alleen aanzien in Apeldoorn, maar ook uitzicht. Je kijkt uit op een mooie waterpartij en zit midden in de prachtige omgeving van de Veluwe.

Bij HNK Apeldoorn vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Apeldoorn kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!