Overzicht

Adres: Anthony Fokkerweg 1
Plaats: Amsterdam
Type: Kantoor
Eigendomsvorm: Eigen grond
Totale oppervlakte: 5.470 m2
Jaar van bouw/grote renovatie: 1990
Koopjaar: 1997

MEER INFORMATIE
E-MAIL ONS
BEL ONS

HNK Amsterdam Schinkel

HNK Amsterdam Schinkel bevindt zich in de Hoofddorppleinbuurt. Deze wijk is niet alleen een populaire locatie voor de mode industrie, maar ook creatieve bedrijven zoals reclame- en marketingbureaus houden hier maar al te graag huis. Niet gek dus dat het binnen de HNK muren ook wemelt van de creativiteit. Het interieur is zo ingericht dat jouw creatieve brein continu geprikkeld wordt; aan nieuwe ideeën geen gebrek!

Bij HNK Amsterdam Schinkel vind je een mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Bij HNK Amsterdam Schinkel kan je je eigen kantoor op maat huren. Dit kan een volledige ingericht kantoor zijn (Managed Office) of een “turn key” kantoor op de etage, precies zoals jij hebben wilt. Natuurlijk kan je hier ook komen flexwerken. Kortom je creëert je eigen werkplek in een ondernemende stad. HNK is een landelijk concept dat een inspirerende omgeving biedt met stijlvolle en eigentijdse werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties en vele ondersteunende diensten. Een warme plek waar zowel ZZP’er als multinational zich thuis voelen.

Maar sfeer moet je ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs om de talloze mogelijkheden te ontdekken. We geven je graag een rondleiding. Samen creëren we de werkplek die bij jouw onderneming past!