HNK Den Haag nadert volledige bezetting

NSI N.V. heeft een 10-jarige huurovereenkomst getekend met een alom bekende multinational dienstverlener voor circa 4.814 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeergelegenheid in HNK Den Haag. De huurovereenkomst gaat in per Q4 van dit jaar waarmee HNK Den Haag aan het eind van 2019 nagenoeg volledig bezet zal zijn.

De huurder heeft voor HNK Den Haag gekozen vanwege de centrale ligging, het shared services concept en gecombineerd met behoud van een sterke eigen positie en identiteit binnen het gebouw.

NSI heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in HNK Den Haag middels renovatie van bestaande vloeren, de realisatie van een betere verbinding tussen de verschillende bouwdelen, toevoeging van Managed Offices, realisatie van een dakterras en verdere verbetering van de duurzaamheid van het gebouw.

Deze verhuur heeft een grote positieve impact op de leegstand van de gehele HNK portefeuille, waardoor de verwachting is dat de leegstand aan het eind van het jaar naar 15% zal dalen van 22,2% eind maart 2019.

Anne de Jong CIO: “Deze transactie onderschrijft de trend dat grotere organisaties in toenemende mate kiezen voor gedeelde diensten en voorzieningen in gebouwen met activiteit en levendigheid om personeel aan te trekken en te behouden en waarbij tegelijkertijd de sterke eigen identiteit van de organisatie behouden blijft. Dit sterkt ons in onze visie dat flexibiliteit en het ‘offiice-as-a-service’ concept de sleutel is voor kantoorgebruik van de toekomst. Wij blijven dan ook investeren in ons HNK concept en gaan ons aanbod  de komende jaren verder versterken”.